2018. április 12., csütörtök

Tavaszi esküvői tippek


Melegszik az idő, nyílnak a virágok és egyre zöldebb a természet, nincs is szebb évszak, mint a tavasz! 

Pontosan emiatt szeretik nagyon sokan ezt az időszakot választani, amikor az esküvő időpontjának kérdése felmerül. Íme pár tipp, ami segíthet tökéletesíteni a tavaszi esküvőket!

1. Virágba borulva:

Természetesen minden esküvőn központi szerepet töltenek be a virágok. Azonban tavasszal ennek még nagyobb hangsúlyt lehet adni. Legyen szó akár az ültető kártyákról, akár a kis köszönő ajándékokról, szinte minden részletbe beleépíthetőek a szebbnél szebb virágok. Ugyancsak jól mutat, ha a torta tele van virág díszítéssel, és persze ne feledkezzünk meg a dekorációról, ami lehet romantikus, vagy akár szolid, a virágok mindegyikben megállják a helyüket.

A virágok minden részletben jól mutatnak

2. Pasztell színvilág:

A tavasz ugyan tele van élénk színekkel, ilyenkor mégis a legszebb, ha pasztellszíneket választunk az esküvőnkhöz. Az biztos, hogy ezzel mellé nem lőhetünk. Ugyanakkor nyugodtan csempésszünk némi vidámságot is a dekorációba, vagy akár a menyasszonyi csokorba.

3. Szabad ég alatt:

Mivel az idő melegszik, így nyugodtan bevállalhatunk egy szabad téren megrendezett ceremóniát. Arra azonban mindenképpen figyeljünk, hogy legyen B terv is, hiszen a tavaszi időjárás szeszélyei felülírhatják terveinket. A menyasszonyi ruha mellé jöhetnek a csinos kiegészítők, hogy biztosan ne fázzon az ara.

4. Gyönyörű fotók:

Ebben az évszakban talán a legkönnyebb igazán egyedi és felejthetetlen fotókat készíteni. A virágzó fák és zöldellő mezők eszméletlen háttért tudnak nyújtani. A közös fényképezések alkalmával pedig annak is örülni fog a násznép, hogy nem olvadnak le mindenkiről a ruhák és a hölgyeknek sem kell percenként sminket igazítani.

Gyönyörű fotók készülhetnek

5. Szervezzük meg időben!

Végül, de nem utolsó sorban a legfontosabb tanács, amit érdemes betartani, hogy ha tavaszi esküvőt szeretnénk, akkor azt kezdjük el időben szervezni. Ugyanis rengeteg előnye miatt nagyon sokan választják a megújulás és szerelem évszakát, így hamar be is telnek az időpontok az egyes szolgáltatók tekintetében. Amennyiben tavaszi esküvőt szeretnétek jövőre, kezdjétek el a szervezést már most!

2019-re még vannak szabad tavaszi időpontjaim, keressetek bizalommal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése